JONNY JÄNSBY
DEN LILLA HANDEN RUNT DET STORA FINGRET
EP 2016
Den lilla handen runt det stora fingret är en EP som spelades in i november och december 2015 och släpptes den 21/3 2016. Den är mixad av Axel Yung och mastrad av Joel Bille. Medverkande musiker är Nils Henriksson (piano), Adrian Blennow (gitarr), Erik Bengtsson (bas), Emil Blommé (trummor) och Niklas Månsson (slagverk).

DUMMA, SMÅ ÖGON
Singel 2016
Dumma, små ögon är en singel från EP:n Den lilla handen runt det stora fingret. Den spelades in i november och december 2015 och släpptes den 15/2 2016. Den är mixad av Axel Yung och mastrad av Joel Bille. Medverkande musiker är Nils Henriksson (piano), Adrian Blennow (gitarr), Erik Bengtsson (bas), Emil Blommé (trummor) och Niklas Månsson (slagverk).


ÄLSKAR, ÄLSKAR INTE
Album 2014
Älskar, älskar inte spelades in under en spridd process i Partille och Göteborg mellan 2011 och 2013. Som medproducent, medmusiker, inspelningstekniker och mixare stod Nils F. Lindberg. I övrigt medverkar familjemedlemmar till Jonny samt ett flertal nära vänner. Skivan släpptes digitalt den 11 januari 2014 och finns sedan augusti 2014 även tillgänglig på CD.

Kika i texthäftet (låttexter och medverkande)

Köp digital kopia av albumet:
iTunes
Amazon
Cdbaby.com

Köp fysisk kopia av albumet:
Bengans
kontakt@jonnyjansby.se